Gran Canaria - utazás, élmények, tippek

Egy szirtről lógó kilátó

2022. október 20. - Raáb Szilvia

Gran Canaria északi részén található egy csodálatos kilátó! Ez nem más mint a Mirador del Balcon.

A GC 200-as úton keresztül érhetó el egy rendkívül lassú és kacskaringós úton. Ugyan csak 40-45 km délről, de így is kell hozzá legalább 1 óra míg elérsz, ugyanis annyira lassan lehet haladni. Ahogy odaérsz, a sziklaszirt mellett található egy kialakított parkoló, ahol szűkösen is, de azért meg lehet állni. Fontos, hogy itt 1 kis bódén kívül semmi sem található. A bódéban lehet venni enni-inni, nyílván a helytől adódóan, drágán, így érdemes előre készülni. 

A kilátóhoz sétálva, méterről-méterre szebb kilátásban lesz részed. A parti sziklák cikkcakkjai, az óceán vad habjai és a szellő által csodában lesz része. Az üvegkilátóra lépve egyre szabadabbnak érzed magad és a látvány, egyszerűen mesés! Nézd csak! 
schild-mirador-del-balcon-gran-canaria.jpg

cab-mirador-el-balcon.jpg

img-mirador-balcon_0.jpg

mirador-el-balcon-gran-canaria-800-450_1661264500.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gran-canaria-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr2017957918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása