Gran Canaria - utazás, élmények, tippek

Gran Canaria 4+1 strandja, ahol garantált a kikapcsolódás

2023. december 27. - Raáb Szilvia

Gran Canaria déli partjának homokos öblei és kék színű vizei méltán híresek. Ha egy valódi paradicsomi helyre vágysz, ahol a napsütés állandó, és a tenger hívogatóan csillan, akkor a déli part a Te helyed. Mutatok neked 4+1 olyan strandot, amelyek garantáltan magukkal ragadnak a déli napfény és a tenger bájával.

  1. Maspalomas Strand: A sziget egyik legismertebb strandja, Maspalomas, lenyűgöző homokdűnéivel és tiszta vízével kápráztatja el a látogatókat. A szinte végtelen homokos terület tökéletes hely a pihenésre, a napozásra és a sétálgatásra a tengerparton. A dűnék mögött pedig egy kis oázist is találsz, ahol frissítő italok és kanári specialitások várnak rád.

playa-maspalomas-gran-canaria-islas-canarias-s1225713184.jpg

  1. Playa del Inglés: Ha nappali és éjszakai szórakozásra is vágysz, akkor Playa del Inglés a tökéletes választás. A strand széles homokos része tökéletes a napozásra, míg a part menti sétányon bárok, éttermek és üzletek sorakoznak. Este pedig hangulatos szórakozóhelyekre látogathatsz, ahol egész este garantált a jó hangulat.

ph592-cab-d_2.jpg

  1. Puerto Rico Strandja: A Puerto Rico üdülőhely déli részén található strand egy igazi gyö A szűk völgyek és a magas sziklák ölelésében fekvő tengerpart ideális kikapcsolódásra találsz, ha egy kicsit el szeretnél menekülni a világ zajától. A víz tiszta és nyugodt, tökéletes úszásra és vízi sportokra.

viasale_1.jpg

  1. Anfi del Mar: Egy mesterségesen kialakított gyöngyszem, az Anfi del Mar türkizkék lagúnája szinte mesebeli. A homokos területet körülvevő trópusi növényzet és a luxushotelek látványa valódi üdülőparadicsommá teszi ezt a területet. A medence tiszta, a homok puha, és a napfény mindig garantált.

anfimar_0077-gal_0_2.jpg

+1 Puerto de Mogán - A "Mini Velence': Gran Canaria Velencéjeként emlegetett kisváros partja lenyűgöző. A kavicsos strand és a hangulatos kikötő tökéletes egy romantikus sétára. A part menti éttermekben friss tenger gyümölcseit és kanári specialitásokat kóstolhatsz meg, miközben élvezheted a tengerre néző kilátást.
mogan-beach-in-puerto-de-mogan-gran-canaria.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gran-canaria-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr818289227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása