Gran Canaria - utazás, élmények, tippek

Éjszakai élet és szórakozás egész évben

2022. május 10. - Raáb Szilvia

Egész évben népszerű nyaralóhelyként a napfényes Gran Canaria a Kanári-szigeteken nyüzsgő és izgalmas éjszakai életéről is ismert. A szigetcsoport a meleg tél és nyár miatt évek óta kedvelt úticél. A kanáriak szeretik a kellemes időtöltést, és jó társasággal bulizni. Könnyű beszélgetést kezdeményezni a helyiekkel barátságos és nyílt viselkedésük miatt. Amikor a nap lenyugszik, és elindulsz egy éjszakára a városba, soha nem tudhatod, hogy hová jutsz – értsd ezt a legjobb értelemben! 

nightlife-in-canary-islands-aerial-night-view-of-santa-cruz-la-palma-830-18c5.jpg

Mind Gran Canaria, mind Tenerife a strand, a pihenés és a szórakozás tökéletes kombinációját kínálja. A napközbeni kikapcsolódást felváltja az esti dallamos ütemek és a legjobb italok mixe. Bár aki szeretne az napközben is elindulhat bulizni valamelyik hajópartira vagy egy könnyű lounge zene és koktélok mellett lazítani egy strandbárban. Ez a nyüzsgő sziget a legnépszerűbb úticél az európaiak, különösen a fiatalok körében.

Szórakozás Playa del Inglésben és Maspalomasban

A bulizás Gran Canarián éjfélkor kezdődik, és akkor ér véget, amikor a táncoló lábad már nem bírja. A bárok hajnali 2 óráig tartanak nyitva, míg a klubok reggel 6 óráig!  A sziget déli vége a legjobb terület az éjszakai élet forgatagához. A hangulat csak felvillanyozódik és egy csodálatos este veszi a kezdetét.

A sziget déli végének legnépszerűbb particélpontjai Maspalomas és Playa del Inglés. Sok délen található klub bevásárlóközpontokban található, például a Yumbo-ban. A Kasbah és a Plaza két másik nyüzsgő parti célpont, amelyek hajnalig tartanak nyitva. Akik igazán szeretik az éjszakai életet és az elektronikus zenet, azok mindenképp menjenek el a Pacha, az Ozono és az Aqua klubok valamelyikébe, ahol a DJ-k sora játszik nemzetközi slágereket.

gran-canaria-nightlife.png

Mindemellett számos nagyszerű kocsma és bár található Meloneras sétányán, közvetlenül a Maspalomas világítótorony mellett. Ha egy lazább helyszínre vágysz akkor látogass el az apró, szív alakú Anfi-szigetre, ahol az egész Kanári-szigetek legnagyobb terasza, a Club Maroa található. A tengerparti ágyakon lágy zene mellett kóstolhatod meg a legfinomabb italokat.

Puerto Rico tengerparti klubjai

Puerto Rico városában mindenki megtalálja a saját számítását. Van itt egy csomó elegáns bár, söröző, koncert helyszín és éjszakai klub is. A sziget legjobb medencés partijait is itt szervezik hétről-hétre.

Fedezd fel a legjobb helyeket a szigeten és élvezd a kikapcsolódást! 

chester-meloneras-1024x576.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gran-canaria-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr2517936006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása