Gran Canaria - utazás, élmények, tippek

Ismerd meg Gran Canaria legjobb strandjait - 1. rész

2022. május 29. - Raáb Szilvia

Gran Canaria méltó módon Európa egyik központja a legszebb strandoknak. A fehér homok, a kristálykék víz és az egzotikus fák nyugodt környezete vár rád. Sok érintetlen öbölben gyönyörködhetsz egy olyan helyszínen, amely tökéletes tengerparti nyaralást kínál barátoknak és családoknak egyaránt. Íme az első rész a legjobb strandokról:

1. Anfi del Mar

Tenerife legszebb mesterséges strandja, a Playa de las Teresitas a paradicsom egy szelete. Hasonló stílusú a Gran Canaria mesterséges Anfi del Mar, amely a sziget délnyugati részén található. A pálmafákra néző kilátással és virágkiállításokkal, valamint a nyugodt, türkizkék vizekkel az Atlanti-óceán nyugodtabb részévé teszik. Kezdje ezzel, majd fedezze fel a sziget többi mesés strandját, és válasszon egyet ezek közül Gran Canarián.

4783_fill_670_0.jpg

2. Güigüi

Güigüí nagyszerű hely, ha meg akarja próbálni a naturizmust utazása során. Ez főleg azért van így, mert az egész helyet a saját kezére veheti, tekintettel arra, hogy milyen nehéz elérni azt a két strandot. Ahogy vannak, az (a) Grande szakadék alján találhatók.

4784_fill_670_0.jpg

3. Las Canteras

Las Palmas de Gran Canaria, egy nagy tengerjáró hajó kikötője volt a sziget eredeti üdülőhelye. Nem nehéz megérteni, miért, ha rápillant a 2,8 km-re, amely Las Canterast Gran Canaria leghosszabb strandjává teszi. Élvezze a tengerparti és spanyol városi élet keverékét. Remek úti cél a következő utazáshoz, olvassa el a bérelhető apartmanokkal kapcsolatos információkat Las Palmasban.

4785_fill_670_0.jpg

4. Maspalomas

Maspalomas részben sivatag, részben nudista övezet Gran Canaria egyik legikonikusabb strandja. Nagy homokdűnékből áll, és különféle ökoszisztémákat tartalmaz. A terület védett természetvédelmi terület is, ami megakadályozta, hogy az üdülőhely átvegye a strandot. Ez azt jelenti, hogy bármennyi turista özönlik a tengerpartra, mindig úgy tűnik, hogy mindenkinek van hely bőven.

513_fill_670_0.jpg

5. Mogán 

Egy másik mesterséges strand, ez a playa a bájos Puerto de Mogánt díszíti. Egy világ távol a városi főváros álmos városi élvezeteitől, ez az üdülőhely a csatornahálózata miatt a Kis Velence beceneve. Puerto de Mogán az egyik legklasszabb tartózkodási hely a szigeten, strandja pedig mindig érintetlen és nyugodt. Tekintse meg a Mogan városában található villákkal és apartmanokkal kapcsolatos információkat.

4787_fill_670_0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gran-canaria-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr6117943878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása