Gran Canaria - utazás, élmények, tippek

Ismerd meg Gran Canaria legjobb strandjait - 2. rész

2022. június 02. - Raáb Szilvia

Nincs megállás, mutatom még milyen csodás strandok várnak rád a mesés Gran Canarián, ahol egész évben jó idő vár! :)

6. Playa del Inglés

Playa del Ingles, más néven angol tengerpart, de miért, azt bárki találgatja. Különösen azért, mert a szomszédos üdülőhelyen német, skandináv és valójában spanyol bárok is találhatók. Hossza 2700 méter, és 10 méterrel rövidebb, mint a szomszédos Maspalomas, így ez a sziget harmadik leghosszabb strandja. A közeli Playa del Ingles nyaralóapartmanok egyikében megszállva rendszeresen látogathatja ezt a népszerű strandot.

ph592-cab-d_1.jpg

7. Puerto Rico

Az azonos nevű országhoz hasonlóan a Gran Canaria Puerto Ricónak is van egy karibi íze. Talán a pálmafák. Talán az azúrkék égbolt és aranyló napsütés. Vagy lehet valami köze a hely laza hangulatához. Ha pihentető tengerparti nyaralást szeretne egy Puerto Rico-i apartmanban, tekintse meg a további információkat itt.

gca_prc_f024weboriginalcompressed.jpg

8. Sardina del Norte 

Nem tévesztendő össze a Vecindario-hoz közelebb található Sardina del Surral, Sardina del Norte kristálytiszta vize népszerű a búvárok körében. Halászokkal együtt. Szardínia a helyi éttermek étlapján, olajjal és friss citrommal tálalva.

sardina-del-norte-playa-y-muelle-1.jpg

9. Tauro

A 440 méteres Tauro Mógan település leghosszabb strandja. Ami népszerűségét tekintve megnyugtató. A finom szörfözés lágyítja a playa sötét homokját, amelyet gondosan tisztán tartanak. Böngésszen néhány Tauro villában itt, hogy teljes legyen a tengerparti nyaralása.

gran-canaria-ranta-amadores-is.jpg

10. Amadores

A Gran Canaria délnyugati részén található Amadores strand 20 percnyi sétára található Puerto Ricótól, egy festői sziklatetős ösvény mellett. A sziget legnaposabb strandja, a nap minden évben felmelegíti a sekély türkizkék vizeket és a fehér homokot, amely csodálatos környezetet teremt a napozáshoz. Számos étterem sorakozik a sétányon, és vízi létesítmények, amelyek tökéletessé teszik a családok számára. Búvárkodjon, búvárkodjon, vagy béreljen vízibiciklit a strand keleti oldalán. Használja ki a Playa Amadores közelében található apartmanokat.

cabecera-desktop-amadores_0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gran-canaria-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr1417947384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása