Gran Canaria - utazás, élmények, tippek

Vedd meg a legjobb cuccokat! - Vásárlás Gran Canarián.

2022. június 15. - Raáb Szilvia

Ebben a blogban szeretném neked bemutatni milyen szuper helyek vannak Gran Canarián ha be szeretnél vásárolni szuvenírekből. 

las-palmas-5070181_960_720.jpg
A sziget fővárosa Las Palmas de Gran Canaria, ami egy csodálatos nagyváros, több mint 400.000 lakossal. Az utcáin végighaladva rengeteg bolt, hangulatos étterem és bár vár rád. A város főutcája a Calle Triana, amely telis- tele van ilyen helyekkel, hangulatát tekintve pedig akár Párizsban is érezheted magad. 

grancanaria_comprasentriana.jpg

Ha a szabadtéri bevásárlóközpontokat részesíted előnyben, akkor már indulunk is a következő állomásra, ami nem más mint a Calle Mesa y Lópezre. Ez a pláza immár évtizedek óta egyet jelent a Gran Canaria vásárlással, és mindössze néhány percnyi sétára van a várostól. A főváros tele van élettel, és természetesen sokkal több lehetőséggel várja a lelkes vásárlókat, bármit is keressenek. Itt, azon a ponton, ahol a város a magasból a tengerpartra néz, emelkedik a Siete Palmas bevásárlóközpont is. 

grancanaria_mesaylopez.jpg

Mivel még lehet vásárolni ajándékokat (mind másoknak, mind magunknak), utunkat délen fejezzük be, ahol sokkal több van, mint csak homok, nap, tengeri csillag és ég. Mondhatnánk, hogy Maspalomas egy vásárlási oázissal is rendelkezik, köszönhetően a Boulevard El Faro bevásárlóközpontnak, ahol mindent megtalálsz, amire csak vágysz.. 

Továbbhaladva pedig Playa del Inglésben szintén található egy híres bevásárlóközpont, mely nemcsak a turisták, de az ottlakók kedvence is, a Yumbo. Ez egy négyemeletes épületben található, mintegy kétszáz üzlettel, bárokkal és éttermekkel, amelyek a Yumbo bevásárlóközpontot csodálatos nyüzsgő helyszínné teszik.

És nem utolsó sorban ne feledd, az évben kétszer, nyáron és télen van 'rebajas', ami egyet jelent a leárazásokkal. Ilyenkor 50-60-70%-os kedvezményekkel várnak! Induljon a vásárlás!

csm_grancanaria_compras_71781bb9cd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gran-canaria-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr7317857447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása